Hlavní obsah

Miss Vignerová šokovala v posilovně, cvičila ve svatebních šatech

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss ČR Aneta Vignerová se postarala v pražském fitness centru o pořádný rozruch. Na cvičících strojích posilovala místo v teplácích ve svatebních šatech.

Článek

"Opravdu nejsem blázen, který maká ve fitku ve svatebkách. V posilovně jsem fotila kampaň. Je fakt, že ostatní lidi, kteří normálně cvičili v teplácích, si mysleli, že jsem naprostý cvok," řekla s úsměvem Novinkám Vignerová.

Svatbu prý zatím v posilovně ani v jiných prostorách neplánuje. "Do budoucna se jí nebráním, ale zatím nic v plánu není. Jsme s přítelem spokojeni tak, jak to je," řekla Aneta, která již dva roky žije se zámožným podnikatelem Kamilem Bahbouhem. Ten veselku zatím s krásnou Anetou ani plánovat nemůže. Stále je ještě ženatý.

Aneta tak zatím svatební šaty obléká jen na módních přehlídkách a nyní také v posilovně. Miss ČR 2010 je tváří soutěž Fit nevěsta 2011, kam se mohou přihlásit dívky, které nejsou spokojeny se svojí postavou a v den, kdy obléknou svatební šaty, chtějí vypadat dokonale. Čtyři finalistky budou tři měsíce shazovat kila pod dohledem odborníků.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám