Hlavní obsah

Vdova po Petru Mukovi se poprvé od smrti manžela objevila na veřejnosti

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vdova po zesnulém zpěvákovi Petru Mukovi(+45) více než čtyři měsíce od tragického úmrtí svého manžela poprvé vyrazila do společnosti. Eva Muková (37) i s dcerkou Noemi (4) přišla na narozeninovou oslavu zpěvačky Ilony Csákové (40).

Článek

Od 24. května, kdy nalezla mrtvé tělo svého manžela, zpěváka Petra Muka, se Eva Muková vyhýbala společnosti. Nezúčastnila se ani veřejné tryzny v divadle Broadway, která byla v den Mukova pohřbu uspořádána na počest jejího manžela.

Trvalo pět měsíců, než se dokázala sejít s větší partou lidí, s nimiž se vídala za Petrova života. Před koncertem, který si uspořádala Ilona Csáková ke svým 40. narozeninám, se setkala například s Petrem Kolářem, Bárou Basikovou, manažerem Richardem Dušákem či bubeníkem Tomášem Waschingerem, členem P. M. bandu, který nyní hraje s Csákovou.

"Chtěla jsem využít té příležitosti, že budu moci potkat tyhle lidi pohromadě, popřát Iloně a popovídat si se všemi," řekla Novinkám ke zhruba hodinovému setkání Muková. Samotného koncertu ani doprovodného rautu se nezúčastnila.

O památku Petra Muka se paní Eva stará. Podle informací Novinek se podílela na výběru Mukových písní pro komplet s devíti disky, který vyšel 1. října a obsahuje osm CD a jedno DVD s písněmi z jeho kariéry od roku 1997 do roku 2010.

Vdova po Mukovi pochází ze Slovenska, věnovala se profesi bytové designérky. Po manželově smrti nějaký čas uvažovala, že by opustila byt na Vinohradech, kde s ním žila, a vrátila se do Bratislavy a ke své profesi. Zatím to ale nerealizovala.

Petr Muk zemřel 24. května. I když se spekulovalo o sebevraždě, pitva to nakonec vyvrátila. Jeho smrt byla nešťastná náhoda, zpěvák se ve spánku udusil zvratky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám