Hlavní obsah

Dvouletá holčička kouří marihuanu, kterou jí dala matka

– Cincinnati
Novinky, Dagmar Plecháčová

Před necelými čtyřmi měsíci pohoršil celý svět příběh dvouletého Indonésana, který vykouřil 40 cigaret denně. Podobný a neméně šokující případ nyní přichází i ze Spojených států. Nejmenovaná dvouletá dívenka na videozáběrech kouří cigaretu z marihuany a během potahování hustého dýmu si počíná jako zkušený kuřák, dá se tak předpokládat, že se nejedná o její první zkušenost s marihuanou.

Článek

Dítěti přitom cigaretu s drogou zřejmě dávala její vlastní matka Jessica Gambleová ze Cincinnati v Ohiu. Zároveň se předpokládá, že ženský hlas ozývající se na nahrávce patří právě Gambleové.

Jednadvacetiletá matka byla již obviněna z podávání drog dítěti, uvedl britský deník Daily Mail. Pokud bude shledána vinnou, hrozí jí až 11 a půl roku vězení. Na 97 sekund dlouhé nahrávce z mobilního telefonu z letošního srpna je zřetelně vidět, jak dívka zkušeně potahuje z cigarety a u toho sleduje televizor.

Žena nemůže být propuštěna na kauci

Záběry se na policii dostaly prostřednictvím sociální správy, kam bylo video zasláno neznámou osobou, která se zřejmě již na otřesnou matčinu výchovu nemohla dál dívat.

Žena byla předběžně umístěna do věznice a nebyla jí přidělena možnost složit kauci. Gambleová zůstane v cele až do doby, než bude k dispozici verdikt soudu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám