Hlavní obsah

Petra Eliáš Voláková čeká miminko, kvůli rizikovému těhotenství nesmí do Čech

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bývalá televizní rosnička Petra Voláková je těhotná. Půvabná moderátorka je v pátém měsíci těhotenství. Prvního potomka porodí manželovi, hokejistovi New Yersey a dvojnásobnému držiteli Stanley Cupu Patriku Eliášovi. Kvůli rizikovému těhotenství nesmí na prázdnny do Čech.

Článek

O miminko se pár snažil už dlouho a konečně to vyšlo. Bohužel Petra měla zdravotní komplikace, má rizikové těhotenství a musí na sebe dávat velký pozor. Lékaři dokonce zakázali odlet z New Yersey na prázdniny do Čech. "Péťa opravdu kvůli rizikovému těhotenství nemůže cestovat, takže nesmí ani do letadla. Dovolenou domů do Česka jsme tedy museli taky zrušit,“ řekl Blesku Patrik Eliáš.

Hokejista prozradil, že rizikové těhotenství jeho manželky bylo důvodem, proč poslal omluvenku trenénovi Vladimíru Růžičkovi z mistrovství světa v hokeji v Německu. Petru nechtěl nechat v Americe kvůli zdravotním komplikacím samotnou.

Miminko přivede moderátorka na svět na přelomu listopadu a prosince v Americe. Jejich potomek tak automaticky získá občanství USA. Zatím netuší, zda čekají holčičku nebo chlapečka. Vědět to prý ani nechtějí. „Po té době, co jsme se snažili, a po tom všem, čím jsme si prošli, je mi to jedno,“ říká Eliáš. „Vím, že je to klišé, ale přejeme si, aby to bylo zdravé dítě," dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám