Hlavní obsah

Svobodová kvůli neštovicím nemůže z domu, na akcích ji zastupuje manžel

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vendula Auš Svobodová nemůže na veřejné akce. Od svého manžela Patrika Auše chytila ona i syn Jakub plané neštovice, a tak musí být doma. Patrik už nemoc překonal a za svoji ženu byl převzít 30 400 korun pro nadaci Kapka naděje. Společnost mu místo Venduly dělaly vnadné hostesky.

Článek

"Už nejsem infekční, tak jsem přijel zastoupit Vendulku, která ven zatím bohužel nemůže," řekl Novinkám Patrik Auš. Manžel Venduly Svobodové dorazil na Magic planet párty, kde místo své ženy losoval tombolu a převzal také výtěžek 30 400 korun pro nadaci Kapka naděje.

Večer trávil ve společnosti koproducenta muzikálu Děti ráje Petra Dodala a také půvabných hostesek oděných jen do krátkých šortek.  Děti ráje byly hlavními hvězdami párty.

Slavnostního sfouknutí svíček na dortu se ujali Sagvan Tofi s Lukášem Vaculíkem, kterého na párty nikdo neviděl déle než deset let a jeho přítomnost byla velkým překvapením. Společenské akce nevyhledává a odmítá dávat také rozhovory. Na akci splnil svoji úlohu křtitele a rychle zase zmizel domů.

To Sagvan Tofi byl ve svém živlu. Pil jednoho panáka za druhým a přítomnost Miss mu byla víc než příjemná. Velmi družný rozhovor vedl s Eliškou Bučkovou i Lucií Smatanovou. Kolem půlnoci už dokonce předvedl tanec na stole.

Reklama

Výběr článků

Načítám