Hlavní obsah

Obézní Američanka se schválně přejídá, chce se stát nejtlustší ženou světa

Novinky, Dagmar Plecháčová
Trenton

Donna Simpsonová z amerického New Jersey už nyní váží 270 kilogramů, ale jejím cílem je překročit magickou hranici 1000 liber (453 kilogramů). Žena je na své tělo plné tuku pyšná a dělá vše pro to, aby i nadále přibírala. Baví ji totiž pozornost médií i vyděšené pohledy a reakce okolí.

Američanka se chce stát nejtlustší ženou na světěVideo: Reuters/Stream.cz

 
Článek

Matka dvou dětí dokonce na internetu vystavuje videa, kde jí zvědavci za poplatek mohou pozorovat, jak pojídá obrovské množství nezdravých a mastných potravin nebo jak kráčí k automobilu a horko těžko se do něj dostává.

Foto: Profimedia.cz

Donna v dětství obezitou netrpěla, na snímku jí byly tři roky.

Dvaačtyřicetiletá Američanka dostala nabídku napsat knihu a sama by ráda uváděla vlastní reality show, která by měla ženám s nadváhou dodat více sebevědomí. Sama přitom nosí velikost oblečení XXXXXL a na svou postavu je patřičně hrdá. Nestydí se pózovat ve spodním prádle, plavkách nebo dokonce i nahá a dodává: „Čím větší máte zadek a břicho, o to víc jste sexy.“

Foto: Profimedia.cz

Matka dvou dětí je na své tělo pyšná a nestydí se ho dát ostatním na odiv.

Sebejistá Američanka je zasnoubená a letos plánuje svatbu na Havaji s devětačtyřicetiletým Philippem Gouambou, otcem její tříleté dcery. Tomu nejen, že její mohutná postava nevadí, ale dokonce se mu velmi zamlouvá a partnerku v dalším přibírání podporuje.

Foto: Profimedia.cz

Donna se svým snoubencem Philippem Gouambou.

„Podívejte se na její úžasné křivky. To plné bříško a široké boky. Je to opravdu sexy,“ uvedl Gouamba.

Simpsonová utratí za jídlo okolo 16 tisíc korun týdně, trpí cukrovkou a každý den bojuje s běžnými úkoly jako je vaření nebo sprchování. Přesto však odmítá veškerou kritiku na svou adresu a vylučuje, že by její váha mohla vést k srdečním problémům, zhoršit cukrovku a ničit její klouby.

„Jsem naprosto zdravá. Každé tři měsíce chodím k lékaři,“ dodala adeptka na nejtěžší ženu světa.

Reklama

Výběr článků

Načítám