Hlavní obsah

Jitka Zelenková oslavila 60. narozeniny, od Gotta dostala krabičku na prášky

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Jitka Zelenková oslavila ve velkém stylu šedesátiny. Narozeninový dort slavnostně rozkrojili Jiřina Bohdalová a Karel Gott, který své bývalé vokalistce věnoval speciální kovovou krabičku na vitamíny nebo léky.

Článek

"Dárek od Karla je úžasný. Je to tak vymyšlený, že se těžce vysvětluje, co to vlastně je. Je to samozřejmě decentní, starý a je to z hezkého kovu," řekla Novinkám Jitka Zelenková.

"Není to šperk. Je to taková krásná krabička na něco, co člověk denně potřebuje, když už je trošku starší. Na vitamíny, prášky a různé další věci. Je to hlavou vymyšlený. Karel mívá ve zvyku dávat dárek, který má především fór, o peníze nejde," upřesnila zpěvačka.

A co Karel Gott přeje své bývalé vokalistce k 60. narozeninám? "Přál bych jí další šedesátku tak krásnou, jakou už prožila a spoustu úspěchů."

"Obdivuji její disciplínu, kterou má až záviděníhodnou. Když se do něčeho zakousne, tak to je nádhera. První se vždycky naučila texty, které zpívala sice ve sboru za mnou, ale v jazycích, které vůbec neovládala. To mě vždycky na ní udivovalo," upřesnil Karel Gott.

"Přála bych si do dalších let hlavně zdraví. To je opravdu nejdůležitější," řekla Zelenková na velkolepé oslavě svých narozenin.

Pozvání přijala většina našich největších hvězd. Popřát přišli Jiřina Bohdalová, Ladislav Štaidl, Leona Machálková, Monika Absolonová, Felix Slováček, Karel Šíp, Marie Rottrová a další. Karel Gott dorazil až tři hodiny po začátku. Byl na cestě ze Slovenska.

"Jsem moc šťastná, že se tady sešlo tolik přátel a kolegů. Největším dárkem pro mě bude, když se všichni budou skvěle bavit," dodala Zelenková, která si k narozeninám nadělila trojcédéčko. "Má 53 písniček a mám z něj obrovskou radost," dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám