Hlavní obsah

Česká Miss Válková má nejradši heavy metal

Novinky, jky, gw, vm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nová Česká Miss 2010 Jitka Válková při ON-LINE CHATU se čtenáři Novinek řekla, že nejraději poslouchá heavymetalové Judas Priest, ráda má také další tvrdé kapely jako Nirvana a Kiss. Přiznala, že ji zatím nekontaktoval žádný fotbalista nebo hokejista.

Článek

Na přímý dotaz jednoho ze čtenářů: "už vás zkoušel zkontaktovat nějaký z českých fotbalistů - 'lamačů srdcí' - třeba Martin Fenin?" Válková odpověděla: "Tak zatím mne žádný fotbalista ani hokejista nekontaktoval a navíc, Martina Fenina vůbec neznám."

Válková také čtenářům sdělila, že se do soutěže Česká Miss přihlásila sama. Zamyslela se také nad tím, jaké atributy vedou při soutěži krásy k úspěchu. "Myslím, že důležité je hlavně vystupování a to, jak působíte. Výška není to nejdůležitější. Tak základem je, aby dívka vypadala zdravě, ale myslím, že akné má v určitém věku mnoho dívek a dnes je tolik přípravků, že se dá skvěle zamaskovat.

"Čím jsem zaujala diváky? Asi svým úsměvem a upířími zuby," smála se po vyhlášení dojatá Válková, která byla se svými 170 centimetry nejmenší ze všech soutěžících dívek.

Vítězka České Miss se loni pokoušela prosadit jako zpěvačka, dostala se dokonce až do čtyřicítky nejlepších v Česko-Slovenské SuperStar. Do finále se nedostala, tak to zkusila v České Miss. A úspěšně. Se čtyřiceti procenty hlasů se stala jednoznačnou vítězkou.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Česká Miss 2010 Jitka Válková na on-line chatu

Válková bude mít v nejbližších dnech velmi nabitý program. A už nyní může počítat s tím, že bude reprezentovat Českou republiku na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám