Hlavní obsah

Dětské kanály omylem vysílaly Playboy

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Obrovského překvapení se dostalo malým dětem sledujícím v USA televizní kanály Kids On Demand a Kids Preschool On Demand, určené pro školáky na základní škole, respektive pro předškoláky. Děti však nyní na svých kanálech viděly věci, které rozhodně nebyly určené pro jejich oči. Technickou chybou poskytovatele totiž sledovaly místo svých oblíbených pohádek přenos kanálu Playboy.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Mluvčí kabelové televize Time Warner Cable (TWC) uvedl, že šlo o technickou chybu, která trvala zhruba dvě hodiny a zasáhla část státu Severní Karolína. Společnost se o své chybě dozvěděla, až když do televize volali rozčilení rodiče, aby nepříjemnou záměnu nahlásili. Informovala o tom BBC.

TWC tvrdí, že má postupy, pomocí kterých podobné chyby zachycuje, avšak tuto nezaregistrovali, protože zasáhla pouze relativně malé území.

"Opravdu se velmi, ale velmi omlouváme, že se něco takového stalo. Víme, že je to pro rodiče velká věc. Šlo o technickou chybu a stala se bohužel v ten nejhorší možný čas a na nejhorších možných kanálech," informoval mluvčí, který dodal, že byla přijata bezpečnostní opatření, aby se něco takového již nemohlo opakovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám