Hlavní obsah

Partnerka Leoše Mareše Šilhánová neuhlídala ňadra

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Lucie Šilhánová, parťačka Leoše Mareše v ranní show na Evropě 2, neuhlídala svoje prsa. V relaxačním centru v pražském Karlíně nešťastnou náhodou předvedla přítomným fotografům své vnady.

Článek

Lucie Šilhánová předčasně o víkendu oslavila Mezinárodní den žen. Společně se sporťačkou z televize Nova Ivanou Vavřinovou, čerstvou držitelkou Českého lva Janou Plodkovou a tanečnicí Libuškou Vojtkovou si užily relaxační den v rámci Holmes place woman wellness day.

Vedle cvičení si krásky dopřály masáže, kosmetiku a relaxaci v sauně a ve vířivce. Šilhánové se nepodařilo během odpočívání na lehátku uhlídat prso a tak byli přítomní fotografové nadšeni ze svého úlovku.

"Byl to úžasný den, moc jsem si ho užila. Obzvlášť masáž byla skvělá. Bohužel jsem si zapomněla plavky, a tak jsem musela oželet bazén," řekla Novinkám Libuška Vojtková.

Půvabná tanečnice ocenila masáž zad už proto, že v poslední době trpí velkými bolestmi. Kvůli vyhřezlým plotýnkám měla dokonce na nějaký čas zakázáno tančit. Proto si nemohla užít na jevišti ani premiéru muzikálu Baron Prášil. "Už je to lepší. Minulý víkend jsem poprvé hrála Barona. Stále ale chodím na rehabilitace," dodala Vojtková.

Reklama

Výběr článků

Načítám