Hlavní obsah

Exmanželka Pepy Vojtka trpí krutými bolestmi, píchají jí injekce do zad

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Tanečnice Libuška Vojtková (28) dostala od lékařů zákaz tance. Opět se u ní ozvaly drsné bolesti zad, a tak nesmí na jeviště. Do zad dostala kortizonové injekce a na ostatní tanečnice muzikálu Baron Prášil zatím kouká smutně jen z hlediště.

Článek

"Záda se mi opět ozvala. Mám vyhřezlé plotýnky a už to bylo k nevydržení," řekla Novinkám Libuška Vojtková. "Dostala jsem do zad několik injekcí a nějaký čas si musím dát pohov a kolegyně z muzikálu jen sledovat," vysvětluje.

"Snad za týden bych chtěla zkusit tančit, uvidíme jestli budu fit. Premiéru bych si už zažít určitě chtěla," dodala Libuška na akci připravovaného muzikálu Baron Prášil.

S indispozicí bojuje také bývalá porotkyně SuperStar Marta Jandová. "Mám chřipajznu, ale práce tolik, že o vyležení nemůže být řeč," prozradila. "Hodně se mi virózy vrací. To asi znají všichni zaneprázdnění lidé, kteří si nemůžou dovolit luxus týden ležet doma a přecházejí to," dodala.

Muzikál Baron Prášil bude mít premiéru 25. února. Zda se v titulní roli objeví Dan Hůlka, Pepa Vojtek nebo Marian Vojtko je zatím ve hvězdách. To rozhodne režisér představení Filip Renč společně s producentem Oldřichem Lichtenbergem. "Když mi premiéru nabídnou, budu rád. Určitě se ale neoběsím, když to bude zpívat třeba Dan," dodal se smíchem Vojtek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám