Hlavní obsah

Pepa Vojtek a Dan Hůlka: prostřídali si milenky

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Milenecký pavouk v muzikálu Baron Prášil by rozpletl málokdo. Na první zkoušce připravovaného muzikálu se to hemžilo exmilenci i současnými partnerskými vztahy. Nejplodnějšími jsou představitelé hlavní role Dan Hůlka a Pepa Vojtek. Ti si dvě ženy dokonce prostřídali.

Článek

Protagonisté muzikálu Baron Prášil se sešli poprvé. Režisér Filip Renč si je na první zkoušku svolal už na brzkou devátou hodinu ranní. A dorazili na čas naprosto všichni. Zatímco ve scénáři se vyznají prakticky všichni, v mileneckých vztazích mnozí tápou. 

"Občas si děláme legraci, že to na nás producent Oldřich Lichtenberg ušil schválně, aby se tu nenudil," smál se jeden z herců. 

Protagonisté Barona Prášila Daniel Hůlka a Pepa Vojtek jsou ve vztazích nejplodnější. Dvě ženy si dokonce prostřídali - Sabinu Laurinovou a Libušku Vojtkovou. Dan Hůlka má v muzikálu současnou přítelkyni Šárku Vaňkovou, exmanželku Libušku Vojtkovou a exmilenky Sabinu Laurinovou a Lenku Bílkovou.

Pepa Vojtek se na pódiu bude potkávat s novomanželkou Jovankou Skrčeskou, exmanželkou Libuškou Vojtkovou i expřítelkyní a matkou dcery Valentýnky Sabinou Laurinovou.

Novým párem je režisér Filip Renč a moderátorka a tanečnice Kristina Kloubková. Ta se v Baronovi Prášilovi, ke kterému připravila choreografii, po dlouhé době potkává s Romanem Vojtkem, se kterým chodila dlouhých sedm let.

Muzikál Baron Prášil bude mít premiéru 25. února v divadle Hybernia. A produkce i herci už jsou zvědaví, jaký další románek se do té doby urodí.

Reklama

Související témata:

Související články

V Divadle Hybernia se rodí Baron Prášil

Nový muzikál o osudech legendárního Barona Prášila se zkouší v pražském Divadle Hybernia. Původní dílo skladatele Zdeňka Bartáka a libretisty Petra Markova...

Výběr článků

Načítám