Hlavní obsah

Dvanáctiletá dívka již dva týdny nepřetržitě kýchá

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvanáctiletá Lauren Johnsonová z amerického státu Virginia již zhruba dva týdny kýchá, a to až devětkrát za minutu. Přestane, až když usne. Její matka se jí snaží zajistit specialisty, kteří by jí pomohli, ale zatím bez úspěchu.

Článek

Podivné kýchání začalo u malé dívky v době, kdy se zotavovala z nemoci. Nikdo však netušil, že se z častého kýchání stane něco, co nebude umět žádný lékař vyřešit. Dívka kýchala jednoduše tolik, že v jedné chvíli už nebyla schopná kýchání zastavit.

Matka malé dívky Lynn Johnsonová strávila celý minulý týden tím, že obcházela nejrůznější lékaře a snažila se zjistit, co dceři je. Bez úspěchu. Získala sice velké množství léků na předpis, žádný ale neznamenal skutečnou pomoc.

Pro Lauren je neustálé kýchání velmi nepříjemné. Nemůže kvůli němu chodit do školy a velké obtíže má i s konzumací jídla mezi jednotlivými kýchnutími. "Těžké na tom je, jak přicházím o látku ve škole. Navíc mi vadí, když na mě lidé zírají," uvedla smutně dvanáctiletá dívka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám