Hlavní obsah

Finalistka X Factoru Kamila Nývltová: kvůli zpěvačce Dashe přišla o novou roli

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Finalistka pěvecké soutěže X Factor Kamila Nývltová boduje. Získala titulní roli v muzikálu Angelika, kde nahradí zpěvačku Dashu, která z muzikálu odešla. Nývltová s tím ale zároveň přišla o jednu z hlavních rolí v připravovaném projektu Baron Prášil.

Článek

Kamila Nývltová se na připravovaný muzikál Baron Prášil těšila, ale má smůlu. Poté, co zpěvačka Dasha z Angeliky odešla, byl potřeba rychlý záskok. A producent Oldřich Lichtenberg i autor hudby Michal David si hned vzpomněli na Kamilu, o které byli přesvědčeni, že náročnou roli Angeliky zvládne. 

FOTO: Michaela Feuereislová

"Kamila už zkouší a je naprosto skvělá," řekla Novinkám tisková mluvčí divadel Broadway a Hybernia Martina Jandová. "Dasha odešla z pracovních důvodů, měla hodně pracovních závazků a nestíhala by to. Nic víc v tom není," dodala Jandová. 

Kamila Nývltová hraje hlavní role v muzikálech Kleopatra a Dracula. Od února příštího roku měla excelovat v Baronu Prášilovi, ale nazkoušet dva muzikály najednou by nezvládla. Angelika se do divadla Broadway vrací příští rok 28.ledna. Hrát se bude do poloviny dubna. "S Kamilou se do Barona Prášila počítalo, ale zvládnout zkoušet dva muzikály najednou nebylo možné," dodala mluvčí muzikálu. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám