Hlavní obsah

Američanka s českými kořeny dobyla Hollywood, vydělává statisíce dolarů

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Čecho-američanka Winter Ave Zoli (29) dobyla Ameriku. Půvabná blondýnka má za sebou řadu menších rolí, triumfovala ale až letos. Získala hlavní roli ve snímku Kněžna Libuše. Díky filmu získala i životní lásku.

Článek

"Narodila jsem se v Americe, ale protože naše rodina má české kořeny, když mi bylo jedenáct, přestěhovali jsme se s rodiči do Čech. Naši tady začali podnikat a žili jsme v Praze deset let," řekla Novinkám plynulou češtinou herečka Winter Ave Zoli.

Během pobytu v Praze získala menší role ve filmech natáčených v Čechách - V lize výjimečných, České spojce nebo ve filmech Hellboy a Tristan a Isolda.

Poté se zase s rodinou vrátili do Ameriky. "Mým snem bylo vždycky být herečkou. A splnil se mi. Studovala jsem herectví v New Yorku, ale žiju v Los Angeles. Momentálně jde v Americe v televizi velmi populární seriál, ve kterém hraji větší roli," vypráví Winter, která hraje ve filmu Kněžna Libuše titulní roli. "Do Čech jezdím tak dvakrát ročně. Hlavně za babičkou," prozradila.

Díky filmu Kněžna Libuše se poznala i se svým partnerem, maďarským hercem Csaba Lucasem. "Poznali jsme se během natáčení. Csaba hraje Přemysla. Byla to láska na první pohled. Chodíme spolu už dva roky. Je to ale vztah na dálku. Csaba žije v New Yorku a já v Los Angeles. Zatím to funguje," vysvětluje Winter, jejíž rodiče v Praze vlastní populární restauraci a klub Radost FX. 

Premiéru amerického filmu si nenechala ujít řada známých tváří. Nechyběli Mirek Hrabě a Marek Vašut, kteří ve filmu mají menší role. Vašuta na párty velmi zaujala modelka Agáta Hanychová.

Jeho ruka na Agátině pozadí byla víc než častá.  Na after párty dorazily také modelky Renata Langmannová, Zuzana Štěpanovská, Dominika Kadlčková, zpěvačky Míša Nosková a Kateřina Mátlová, herečka Olga Lounová nebo malířka Berenika Saudková. 

Reklama

Výběr článků

Načítám