Hlavní obsah

Ivetu Bartošovou převezli do nemocnice v Podolí, hrozí jí operace

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačku Ivetu Bartošovou (43) v úterý v dopoledních hodinách převezli ze soukromé kliniky do nemocnice v Podolí. Gynekologické problémy jsou tak vážné, že ji čeká náročná operace.

Článek

"Iveta podstoupila řadu vyšetření a cysta je tak velká, že bylo nutné nechat ji převézt do nemocnice v Podolí, kde se o ni budou starat vyhlášení gynekologové. Bohužel ji na devadesát procent čeká operace," řekl Novinkám manžel Bartošové Jiří Pomeje.

Bartošovou ze soukromé kliniky GHC odvezl Pomeje do podolské nemocnice v deset hodin ráno. V odpoledních hodinách absolvovala řadu vyšetření, čeká se na výsledky. "Vypadá to hodně špatně. Zřejmě ji budou zítra operovat. Lékařů se nezdá velikost cysty," prozradil manžel zpěvačky. 

Pomeje v úterý odpoledne navštívil v GoJa Music hall producenty muzikálu Děti ráje Viktora Mráze a Michala Bělouška, aby Bartošovou omluvil ze zkoušek. Ubezpečili ho, že Iveta je pro ně velmi důležitá a alternaci za ni zatím nehledají. "Řekli mi, že i kdyby byla rekonvalescence delší, na premiéře zazpívá třeba jen dvě písničky. Až bude mít vše nazkoušené, konala by se hlavní premiéra s Ivetou," dodal Pomeje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám