Hlavní obsah

Gábina Partyšová strávila den na invalidním vozíku

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Gábina Partyšová (30) přijela ve čtvrtek na párty v centru Prahy na invalidním vozíku. Celý den z něj nemohla vstát. Zkoušela si, jaký je život s handicapem.

Článek

"Skončila jsem na jeden den na invalidním vozíku. Účastním se natáčení, kdy si celebrity na jeden den zkouší, jaké to je žít s handicapem. A upřímně. Je to peklo," řekla Novinkám Partyšová. "Na bezbariérovou tramvaj jsem dnes třeba čekala přes hodinu. A myslím, že po dnešku budu mít na rukou pořádný bicáky," smála se Partyšová na párty nového salonu Pevonia, kterého se stala kmotrou.

Párty moderovala Lucie Koňaříková - Salamé, která si odskočila od devatenáctiměsíční dcery Lilly. Hlídal ji manžel Fady. "O prázdninách jsme všichni moderátoři měli víc volněji, září jsou žně, takže pracuji hodně. S dcerou mi pomáhá maminka nebo chůva. Snažím se být s Lilly ale co nejvíce," prozradila Lucie.

Poprvé od porodu si užila večírek manželka moderátora Vlasty Korce Magda. "Od porodu jsem opravdu ještě nikde nebyla. Byla jsem pořád s Magdalenkou. Hlídá táta, tak se snad doma nic nestane," smála se Magda. Okouknout nové omlazující procedury i nabídky plastik přišly Zlata Adamovská, Andrea Čunderlíková a Jana Švandová. Švandová tvrdí, že žádnou plastiku nemá a za vyhlazenou pleť můžou kvalitní krémy. Málokdo jí to ale věří.

Reklama

Výběr článků

Načítám