Hlavní obsah

Sexbomba Mesarošová sbalila dalšího milionáře, letí s ním na Bora Bora

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Silikonová kráska Dominika Mesarošová (24) má nového milence. Už za dva týdny s ním odlétá na exotický ostrov ve Francouzské Polynésii Bora Bora. Dovolená vyšla přítele silikonové krásky na milión korun.

Článek

"Let bude hodně náročný, protože se letí 26 hodin a dvakrát přestupujeme. Partner ale zaplatil první třídu, tak budeme mít pohodlí. Na Bora Bora si užiji dva týdny," prozradila Novinkám Mesarošová. "Už se strašně těším, nikdy jsem tak daleko nebyla," prozradila sexy modelka.

Mesarošová už dva měsíce randí s tajemným podnikatelem. "Je to čerstvé, ale je mi s ním moc fajn. Ještě se oťukáváme. Jediné co prozradím je, že jde o velmi seriozního podnikatele," vysvětluje Mesarošová. "Z předchozího vztahu jsem se ponaučila a už o svém soukromí nechci víc prozrazovat," řekla. 

Nového přítele Mesarošové přišla dovolená na pořádný balík. Stála ho milión korun. "Překvapil mě tím. Najednou přišel s tím, že má pro mě dárek k narozeninám a vytáhnul letenky na Bora Bora," dodala silikonová kráska, která po rozchodu s italským podnikatelem Antoniem Tornagem byla půl roku sama.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám