Hlavní obsah

Hvězda X Factoru Martina Pártlová byla na plastice. Nechala si zvětšit prsa

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Martina Pártlová (29) šla pod kudlu. Před pár dny si na pražské klinice nechala zvětšit prsa. Nejúspěšnější žena X Factoru už má za sebou již druhou plastiku. Před rokem si nechala odstranit váčky pod očima.

Článek

Podle informací Novinek navštívila kliniku plastické chirurgie před týdnem. Prsa si nechala zvětšit o skoro dvě čísla a pyšní se pěknými trojkami. Zvětšení ňader absolvovala u vyhlášeného plastického chirurga Romana Kufy.

Pártlová jen pár dní po zákroku vyrazila do společnosti. Se svým kamarádem, vítězem X Factoru dorazila na party televize Prima. Protože stále nosí speciální stahovací podprsenku, oblékla si šaty bez výstřihu. 

Zpěvačka si letos v březnu nechala odstranit váčky pod očima. Tehdy zákrok absolvovala v nemocnici Na Homolce. "Cítím se výborně. Myslím, že to hodně pomohlo, a vizážistky jsou také rády, že se mnou budou mít méně práce,“ smála se v březnu Martina.

Pártlová je velmi úspěšnou zpěvačkou. Hraje v muzikálu Kladivo na Čarodějnice a roli dostala také v připravované Johance z Arku. S Richardem Müllerem vyráží na turné jako vokalistka a připravuje novou desku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám