Hlavní obsah

Semifinalistka soutěže krásy přiznala absťák i orgasmus

Novinky, Gabriela Wolfová
Svatá Kateřina

Padesát semifinalistek soutěže Pretty Woman má za sebou první soustředění. Kráska Naďěžda Bučková prozradila Novinkám, že na něm zažila absťák i orgasmus.

Článek

Krásky tráví týden v luxusním lázeňském resortu a movitější semifinalistky si dopřávají nejrůznější procedury. "Nemáme sice skoro žádný volný čas, denně máme hodiny rétoriky, chůze, cvičení, fotíme, ale přesto jsem si našla čas na vířivku a čokoládovou masáž. To byla slast, přirovnala bych to k orgasmu," řekla Novinkám blond semifinalistka Naďěžda. "Procedury v ceně nemáme, takže všechny holky si to bohužel dopřát nemohly," vysvětlila.

Protože organizátoři vedou dívky k zdravému životnímu stylu, přizpůsobená je i strava. "Tak to je největší peklo. Žádné sladkosti, žádná čokoláda. Některé holky měly doslova absťák. Když jsem jim dala své sušenky co jsem si sem dovezla, doslova skákaly radostí," smála se Naďěžda.

Na poslední tři dny přijela dívky navštívit také Halina Pawlowská, která bude finále soutěže moderovat. "Nelíbí se mi žádná z holek, jsou na mě nějak moc hubené," smála se Halina. A jaký je podle Pawlowské ideál ženské krásy? "To je snad jasné. Věstonická venuše," dodala.

Padesát krásek teď čekají semifinálová kola. Z těch vzejdou finalistky soutěže, které se na podzim utkají o titul Pretty Woman 2009.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám