Hlavní obsah

Těhotná vicemiss Wostlová ukázala fotku nenarozeného dítěte

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Těhotná Vicemiss roku 2004 Michaela Wostlová (27) čeká holčičku. Modelka je v šestém měsíci těhotenství a pro dceru už má vybrané jméno. Bude to Nikola. Novinkám exkluzivně poskytla snímek svého nenarozeného dítěte.

Článek

"Nikolka má zatím 25 centimetrů a 430 gramů. Vyšetření vyšla skvěle a čekám naprosto zdravou holčičku," řekla Novinkám Wostlová. "Holčičku jsme si hrozně přáli a jsme šťastní, že to vyšlo," prozradila modelka. Dceru čeká s hokejistou Lukášem Vomelou (23), který hraje momentálně za prvoligový Tábor.

Těhotenství si konečně užívá, ale první tři měsíce byly velmi náročné. "Byly naprosto hrozné. Obzvlášť nevolnost. Teď už mi vadí jen oteklé nohy," říká Wostlová. Termín porodu vychází na 6. prosince. "První termín mám na Mikuláše, tak uvidíme, jestli nebudu přenášet a nebudu mít dáreček pod stromeček," směje se.

Michaela stále pracuje jako účetní v českobudějovické firmě. Do října by pracovním procesu chtěla zůstat. Hodně ji zaneprázdňuje také přestavba rodinného domu. "Teď zrovna doděláváme koupelnu a kuchyň. Dětský pokojík ještě nemáme, nějakou dobu bude malá s námi v ložnici," prozradila plány modelka.

S Lukášem Vomelou chodí půvabná vicemiss rok. Svatbu zatím neplánují. "Uvidíme příští rok, nepospícháme na to," dodala Wostlová.

Reklama

Související témata:

Související články

Těhotná modelka Kurková ukázala bříško

Topmodelka Karolina Kurková (25) se poprvé na veřejnosti objevila se svým zakulacujícím se bříškem. Česká topmodelka je v šestém měsíci těhotenství a čeká...

Modelka Petra Faltýnová je těhotná

Modelka Petra Faltýnová (31) čeká miminko. S manželem, podnikatelem Simonem Šteklem (31), se těší na narození prvního potomka. Nevěra modelky s hercem Jiřím...

Výběr článků

Načítám