Hlavní obsah

Česká Miss Iveta Lutovská bojuje na Bahamách a fascinoval ji žralok

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Už více než týden bojuje na Bahamách o titul Nejkrásnější dívky vesmíru Miss Universe 2009 Česká Miss Iveta Lutovská (26). A má velké šance. Podle prvních odhadů by se mohla umístit v Top 15. Největší dojem v ní však zatím zanechal pohled z očí do čí se žralokem.

Článek

Iveta bydlí na pokoji s nejkrásněnější dívkou Bulharska Elitsou Lyubenovou, ale nejvíce se přátelí se slovenskou miss Denisou Mendrejovou. Kamarádku Ivetě doporučila také bývalá Česká Miss Renata Langmannová.

„Byla jsem před měsícem na Mauritiu a velmi jsem se tam spřátelila s Miss Mauritius Anais. Tak jsem Ivetě napsala, že v ní může hledat kamarádku, není to žádná mrcha,“ řekla Novinkám Langmannová. A měla pravdu. Ivetě Anais také padla do oka a velmi si rozumí.

Lutovská má spolu s ostatními dívkami velmi nabitý program. Soukromé vyžití prakticky nepřipadá v úvahu. „V den, kdy jsem měla volno, mě s ostatními holkami vzali hned po snídani na pláž. Bohužel nás tam nenechali moc dlouho, asi se o nás báli,“ vysvětlila Lutovská.

První dny absolvovala focení ve večerních šatech a plavkách. Má za sebou také interview před kamerou a první část Miss Universe v podobě soutěže mezinárodních kostýmů.

Organizátoři vzali krásky také do nádherného obřího akvária plného žraloků a do výrobny doutníků. „Žraloci mě uchvátili, ale na volném moři bych se s nimi potkat nechtěla,“ prozradila Lutovská.

Pokud by změnila názor, nemusela by chodit daleko. 32 kilometrů od pobřeží Grand Bahama Island se totiž nachází místo s celosvětově nejvyšším výskytem žraloků tygřích. V příštích dnech se dívky chystají navštívit turistický ráj na Haurbour Islandu a ostrov Abaco s jeho překrásnými korálovými útesy.

O tom, která z třiaosmdesáti krásek z celého světa se stane novou Miss Universe, se rozhodne 23. srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám