Hlavní obsah

Jackson prý od lékaře dostával i sedativa

Právo, DPA, ČTK, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Michaelovi Jacksonovi dával jeho osobní lékař Conrad Murrayrem kromě silného anestetika i různá sedativa. „Kombinace těchto léků je bezpečná jen za přesných podmínek. Pokud se nedodrží, je potenciálně smrtelná,“ řekl listu The Los Angeles Times policejní zdroj, který si přál zůstat v anonymitě.

Článek

Podle něho Murray předepisoval hudebníkovi benzodiazepiny, které patří k nepoužívanějším psychofarmakům. Murray to podle zdroje potvrdil s tím, že dávky léků byly v normě.

V písemné prohlášení Murrayův právník Ed Chernoff označil za směšné, že jeho klient podal zpěvákovi smrtící koktejl léků.

Přesná příčina smrti zpěváka, který zemřel na sklonku června na zástavu srdce, není známa, určí ji až výsledky toxikologických testů.

Jacksonův přítel: Jsem otcem jeho dcery

Kmotr Jacksonových tří dětí se podle britského bulvárního tisku hlásí k otcovství jeho jedenáctileté dcery. Mark Lester (51) podle nedělníku The News of the World prohlašuje, že k početí poskytl své sperma.

„Věřím, že je to moje dcera," řekl Lester o Paris Jacksonové, která má staršího a mladšího bratra. Zdůrazňuje, že Paris se podobá jeho vlastní patnáctileté dceři Harriet.

Lester, v šedesátých letech dětská filmová hvězda, je ochoten podstoupit test otcovství. Zdůrazňuje, že chce se svojí biologickou dcerou zůstat v kontaktu a že toto je jediná cesta, jak toho dosáhnout. Jeho žádosti adresované po Jacksonově smrti americkému soudu prý zůstaly bez odezvy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám