Hlavní obsah

Vesnice Fucking se brání obscénním turistům s pomocí kamer

– Fucking
Novinky, Jakub Kynčl

Zoufalé vedení maličké rakouské vesnice Fucking nedaleko Salzburgu se rozhodlo nainstalovat k cedulím s názvem své vesnice bezpečnostní kamery. Vesničané věří, že tím zabrání nájezdům turistů, kteří nezřídka v létě v hojných počtech dovádí před cedulemi s poněkud choulostivým názvem vesnice.

Článek

Vesničané už dlouhé týdny probírali, co dělat se zástupy turistů, kteří se při sexuálních hrátkách s magickou cedulí v pozadí fotí a natáčí. 

"Jsem si jistý, že si snad opravdu všichni z nich myslí, že jsou první, koho něco obdobného napadlo, ale věřte mi, nejsou. Už nás to tu opravdu velmi unavuje a rozhodli jsme se s tím něco dělat," uvedl jeden ze znechucených obyvatel obce.

"Jsme velmi konzervativní a tradiční společenství a shledáváme podobné veřejné odhalování opravdu šokujícím," dodali další obyvatelé vesnice, jejíž populace čítá pouhých 104 osob.

Jméno vesnice není původem nemravné

Řešení tak bylo nasnadě. Obyvatelé namontovali nad cedule se jménem vesnice kamery, které by měly přimět turisty dvakrát se zamyslet nad tím, zda se skutečně před cedulí odhalí a nebo s ní jen zapózují bez nevhodného odhalování.

Poněkud bizarní název vesnice pochází pravděpodobně ze šestého století našeho letopočtu, kdy zde pobýval vlivný muž Lord Focko. Kombinace jeho jména se staroněmeckým "ing" jako označením pro "z rodu" tak dala vzniknout jménu vesnice, která už dlouhá léta láká nemravné turisty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám