Hlavní obsah

Našla se matka jednoho z Jacksonových synů

– Los Angeles

Dentální hygienistka z Norska je údajně matkou nejmladšího syna zesnulého zpěváka Michaela Jacksona. Podle amerického listu Star se s matkou sedmiletého Prince Michaela II., kterému se přezdívá Blanket, Jackson poprvé setkal na dovolené v Tunisku.

Foto: Profimedia.cz

V první řadě na vzpomínkovém programu seděl i záhadný mladý muž - Omer Bhatti (v kroužku).

Článek

Jackson nikdy identitu skutečné matky sedmiletého Blanketa neodhalil. Hovořil pouze o anonymní náhradní matce, které se Blanket narodil. Časopis Star tvrdí, že je to blízká Jacksonova kamarádka Pia Bhattiová, která souhlasila s dárcovstvím svých vajíček, když se s Jacksonem seznámila prostřednictvím svého syna Omera (25).

Ten se proslavil tím, že napodoboval krále popu tak dokonale, až se s ním Jackson spřátelil a hovořilo se o něm jako o čtvrtém Michaelově dítěti. Omer se s Michaelem Jacksonem setkal ve svých 12 letech v Africe. Psal se rok 1996, kdy zpěváka zaujal svým tancem, kterým skvěle napodoboval Michaelovy pohyby.

Žena přísahala, že nikdy neprozradí svou identitu

Jackson následně vzal Omera na turné a nastěhoval si celou jeho rodinu na svůj ranč Neverland. Zpráva v časopise Star uvádí, že se Jackson domluvil s Piou Bhattiovou, že s ním bude mít jeho třetí dítě, a to po synovi Princi Michaelovi (12) a dceři Paris (11). Bhattiová údajně musela slíbit, že nikdy svou identitu neprozradí. "Pia je kvůli Blanketovi vázaná přísahou," řekl nejmenovaný zdroj časopisu Star.

"Dohoda mezi ní a Michaelem byla, že na sebe nikdy neprozradí, že je Blanketova matka." Když ji reportéři časopisu Star oslovili, odmítla Bhattiová toto tvrzení komentovat. Oproti tomu o jejím synovi Omerovi kolují zvěsti, že Jackson je také jeho biologickým otcem. Tyto domněnky odstartovala jeho přítomnost na Jacksonově pohřbu a fakt, že seděl v první řadě mezi členy Jacksonovy rodiny.

Reklama

Související témata:

Související články

Los Angeles nechce zaplatit za Jacksonův pohřeb

Rozladění Kaliforňané se ptají, proč by měli poslední rozloučení s Michaelem Jacksonem platit daňoví poplatníci. Bezpečnostní opatření, řízení dopravy a další...

Výběr článků

Načítám