Hlavní obsah

Zlodějky vyrukovaly na stařečka se svými vnadami, marně je vyháněl z domu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradišťě

Takovou návštěvu stařeček nečekal asi ani v nejdivočejších snech. V pátek si v jeho domku v Jalubí na Uherskohradišťsku objevily dvě cizí ženy. Vešly bez problémů, protože muž neměl zamčeno. Po jejich krátké návštěvě s erotickým podtextem muž nakonec přišel o šest tisíc korun. To i přes to, že se je snažil z domku od začátku vyhnat.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Policisté po zlodějkách pátrají.

Článek

„V kuchyni před ním najednou stála jakoby dcera s matkou. Nepřišly si jen tak popovídat, ale začaly s mužem, kterému je přes osmdesát let, laškovat. Nedělaly žádné okolky, zeptaly se ho, jestli by měl zájem o sex,“ popsal mluvčí policie Aleš Mergental.

Starší odhalila svá ňadra přímo v kuchyni. Mladší z žen šla zatím do obývacího pokoje. Překvapený muž šel rychle do obývacího pokoje kontrolovat, jestli něco nekrade. Mladší žena se pokusila znovu stařečka zabavit a odhalila i svá ňadra. Muž o sex zájem neměl a snažil se ženy dostat co nejrychleji z domu.

Dvojice žen ve věku okolo třiceti a padesáti let odešla dobrovolně, jelikož muže už okradly o šest tisíc korun. Muž zanedlouho zjistil, kolik ho nezvaná návštěva stála, a oznámil celou událost na policii.

Policisté začali pátrat po provokativních zlodějkách, kterým ze zákona hrozí až dva roky vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám