Hlavní obsah

Hermiona se děsila polibku s Ronem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Herečka Emma Watsonová, představitelka Hermiony z filmové série Harry Potter, není u kolegů příliš oblíbená. Nedává si pozor na pusu, ani když mluví o své filmové lásce Rupertu Grintovi. Zrzka, který představuje Rona Weaselyho, musela totiž jako Hermiona políbit v posledním, zrovna natáčeném filmu o Potterovi. Scény se tak děsila, že odmítala její natáčení opakovat.

Článek

Dvacetiletá Watsonová prý hodlala za každou cenu záběr točit jen jednou. A pak otevřeně přiznala, že se do líbačky musela nutit a na Grinta doslova skočit.

„Skočila jsem na něho, byla jsem tak zoufalá, aby to bylo co nejrychleji za námi,“ tvrdila Emma moderátorovi Jonathanu Rossovi v jeho talk show.

Ráda by zkusila komedii

Watsonová také odmítla, že by kvůli univerzitnímu studiu zcela skončila s herectvím. „Jsem velmi nadšená z toho, že jdu na univerzitu, ale to neznamená, že nemůžu dělat ještě něco vedle toho… Zkusila bych ráda komedii,“ tvrdila v talk show filmová Hermiona.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám