Hlavní obsah

Autor hororu Kruh tiskne děsivé příběhy na toaletní papír

– Tokio
Novinky, Jakub Kynčl

Spisovatel hororů Koji Suzuki uzavřel dohodu s výrobcem papíru a vymyslel nový byznys, kterému se daří. Své příběhy nechává tisknout na toaletní papír. První takto vytištěný horor nese název Pád, má devět kapitol a pojednává o silách zla, které se šíří přes odpadní roury po toaletách.

Článek

Suzuki je jedním z předních japonských hororových spisovatelů a jeho tvorba je známá po celém světě. Spolupracoval mimo jiné na knihách Temné Vody či Kruh, které byly Japonci zfilmovány a poté využity i Hollywoodem.

Jeho poslední dílo je nyní prezentováno vskutku stylově. Pojednává o tom, že duchové a zlé síly se nejčastěji usazují v té nejmenší místnosti v celém bytě - na toaletě. Proto se také údajně kumulují na nejodlehlejším místě v celé domácnosti.

V Japonsku navíc rodiče často rádi straší své děti historkou, že pokud budou zlobit, tak se ze záchodu vynoří chlupaté ruce v moment, kdy budou mít kalhoty u kotníků, a vtáhnou je do temných vod.

Toaletní papír má modrý potisk a je ještě oživen malými cákanci připomínajícími krev. Příběh se opakuje po každých 86 centimetrech papíru a jedna role přijde na 210 jenů tedy zhruba 42 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám