Hlavní obsah

Petr Novotný si pochutnává na chřestýších i guláši z pakoně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O baviči a podnikateli Petru Novotném (61) je známo, že si potrpí na adrenalinové akce. I to, že je gurmán, který dosud dosud nepodlehl žádné dietě. Teď se přiznal, že má rád extravagantní jídla. "Takový dobře připravený a propečený chřestýš, to je prostě pochoutka. Je to úžasné, delikátní jídlo," svěřil se Petr Novotný v restauraci Mount Steak na Malé Straně.

Článek

"Chodím i na gulášek z pakoně, bizona nebo soba. Člověk nemusí kvůli těmto delikatesám letět bůhví kam. Zde mají přísun čerstvého masa i chřestýšů," líčil nadšeně Novotný, který rozhodně není žádný troškař a navíc evidentně miluje adrenalinové akce. Do příprav koncertu dua Eva a Vašek pod Řípem už prý investoval deset milionů korun. A protože jde přímo o velké lidové slavnosti pod širým nebem, modlí se, aby nepršelo.

"Je to prostě adrenalin. Bude nebo nebude pršet? Všechno ostatní umím zařídit, ale tady musím jen věřit, že to dopadne jako u megakoncertu bratří Nedvědů, který jsem organizoval na Strahově v šestadevadesátém roce. Před koncertem byla průtrž mračen, po něm lilo přímo tři dny. Během koncertu bylo nádherně," vzpomínal Novotný na dramatické okamžiky.

Kromě koncertů Evy a Vaška připravuje i menší, ale přesto unikátní akce. Mimo jiné chce vydat DVD s židovskými vtipy, které bude vyprávět Karel Gott.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám