Hlavní obsah

OKIN vzdělává zaměstnance i veřejnost

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost OKIN BPS, divize skupiny OKIN GROUP, podporuje své zaměstnance ve vzdělávání a v profesním rozvoji. Nabízí jim celou řadu speciálních kurzů, které zvyšují jejich odbornost a vyhlídky na další kariérní postup.

Foto: Profimedia.cz

Pro zaměstnance i veřejnost jsou připraveny tzv. akademie networkingu.

Článek

Vzdělávací programy a odborné workshopy jsou určeny také pro zájemce z řad veřejnosti, kteří mohou jejich úspěšným absolvováním zvýšit svou šanci na získání zaměstnání v OKIN BPS.

Úspěšným nabízejí práci

„Pro zájemce o uplatnění v naší společnosti pořádáme workshopy a kurzy hlavně v oblasti informačních technologií a networkingu. Pokud je úspěšně absolvují, nabídneme jim místo nebo je zařadíme do naší databáze,” říká Petra Beránková, vedoucí oddělení Recruitment & Admin, OKIN BPS, a dodává:

„Workshopy se v posledních dvou letech konají každý měsíc. Za tu dobu jimi prošlo téměř 250 účastníků a téměř 45 % z nich u nás nalezlo uplatnění. IT workshopů se mohou zúčastnit i zájemci bez potřebné technické kvalifikace, podmínkou je však znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni a chuť vzdělávat se v oblasti síťového inženýrství.“

Učí se na nejnovějších technologiích

Pro zaměstnance i veřejnost jsou připraveny tzv. akademie networkingu, které probíhají ve dvou plně vybavených laboratořích, takzvaných Cisco labs. Účastníci v nich získají praktické zkušenosti s nejnovějšími technologiemi a zařízeními v oblasti počítačových sítí. V současné době OKIN BPS připravuje obdobu networkingových workshopů pro oblast linuxových serverů.

Manažery vybírají z vlastních řad

OKIN BPS dále pro zaměstnance pořádá jazykové kurzy, školení měkkých dovedností, certifikované tréninky projektového řízení a řízení procesů nebo IT tréninky, zejména v oblasti technologií Cisco. „Vzhledem k tomuto vysoce propracovanému systému vzdělávání a rozvoje našich zaměstnanců je 90 % manažerských pozic obsazováno interními zaměstnanci,“ říká Radomír Sabela, výkonný ředitel OKIN BPS.

Může se Vám hodit na Firmy.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám