Hlavní obsah

Galaxy S4 mě dělá šťastným, vychvaloval tenista Ferrer novinku z iPhonu

Novinky, mif

Není žádným tajemstvím, že známé osobnosti propůjčují svá jména různým reklamním kampaním. Často se však snaží, aby nebylo poznat, že se jedná o marketingovou aktivitu. To se ale nepovedlo španělskému tenistovi Davidu Ferrerovi, který vychvaloval na sociální síti Twitter nový Samsung Galaxy S4. Zapomněl totiž na to, že zprávu posílá z iPhonu.

Foto: Profimedia.cz

Španělský tenista David Ferrer

Článek

„S novým Galaxy S4 jsem tak šťastný, S Health mi pomáhá s mým tréninkem,“ pochvaloval si v rodné španělštině Ferrer. Na svém profilu má přes 350 000 fanoušků, což není vůbec málo. Například Jaromíra Jágra na Twitteru sleduje 107 tisíc lidí.

Známý tenista si však neuvědomil, že zprávu odesílá z iPhonu. Svou chybu napravil o pár desítek minut později, kdy svou pochvalu smazal. Mezitím však již otisk tweetu, který zachytil španělský novinář Jamie Novoa, začal dál kolovat internetem a bavit další lidi.

Foto: Twitter

Pochvalná zpráva Ferrera odeslaná z iPhonu

Funkce S Health je jedním z hlavních lákadel nové vlajkové lodi Samsungu. Díky několika zabudovaným čidlům v telefonu dokáže přístroj monitorovat zdravotní kondici majitele, dokonce jsou k dispozici také záznamy o stravování, cvičení či spánku. [celá zpráva]

Společnost Samsung ani samotný Ferrer se k celé záležitosti zatím oficiálně nevyjádřili.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S4

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám