Hlavní obsah

Dobrodružství Čtyřlístku opět ožije, tentokrát v bezplatné mobilní hře

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V průběhu tohoto týdne plánuje společnost Nokia představit novou mobilní hru Čtyřlístek a poklad, ve které opět ožije příběh populárních dětských hrdinů současných třicátníků a čtyřicátníků - Bobíka, Fifinky, Myšpulína a Pindi. Hra bude k dispozici zdarma.

Foto: Novinky

Hra Čtyřlístek a poklad

Článek

V plošinové hře Čtyřlístek a poklad si může hráč zvolit, za kterého ze čtyř kamarádů chce hrát. Děj hry zavede hlavní hrdiny do starého chrámu v Mexiku - Bobík totiž zdědil mapu pokladu po svém strýčkovi.

Při výpravě jsou však dobrodruhům na stopě tamní banditi. Tím začíná závod, kdo se dostane na vrchol chrámu jako první a získá tak bájný poklad Aztéků.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Čtyřlístek a poklad

Cestou slavná čtyřka překonává různé nástrahy a nebezpečí, jako jsou nejrůznější skluzavky či pohyblivé kameny, přes které musí skákat k vrcholu. Celkové skóre si je navíc možné vylepšit o různé bonusové předměty, které cestou hráč sbírá.

Žádnou oslnivou 3D grafiku po vzoru dnešních akčních stříleček rozhodně nečekejte. To ale vůbec nevadí, nový titul nabízí jednoduché animace, které jsou pro Čtyřlístek tolik typické.

Hra Čtyřlístek a poklad je určena pro chytré telefony s operačním systémem S60 5th edition a novějším. Zahrát si jí tak budou moci například majitelé Nokií N8, C7, E7, 5230, C5-03, 5800, či N97. K dispozici bude zdarma v průběhu tohoto týdne v Ovi obchodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám