Hlavní obsah

Nový mobil s dotykovým displejem se ukrývá v náramkových hodinkách

Novinky, Miloslav Fišer

Na první pohled působí nový mobilní telefon od společnosti Samsung jako luxusní náramkové hodinky. I když velikostí nový mobil opravdu připomíná hodinky, dokáže zastat všechny funkce, které nabídne většina dnešních mobilních telefonů.

Foto: Novinky

Nový mobilní telefon Samsung S9110

Článek

Nový mobilní telefon Samsung S9110 se ovládá pomocí 1,76palcového dotykového displeje, který nahradil tradiční hodinkový ciferník. Pro příjem a položení hovoru jsou na boku zařízení umístěna tři ovládací tlačítka.

Telefonovat je s hodinkami možné díky zabudovanému reproduktoru s mikrofonem. Voláte podobně, jako s hlasitým odposlechem na běžném mobilním telefonu. Případně také pomocí bezdrátového handsfree, které se jednoduše připojí pomocí technologie bluetooth.

Foto: Novinky

Mobilohodinky

Mezi další zajímavé funkce se řadí například vestavěný MP3 přehrávač, rozpoznání hlasu, podpora datových přenosů GPRS, synchronizace s počítačem nebo například možnost pracovat se svými maily přes Outlook.

Prozatím ale není jasné, kdy se hodinkový mobil Samsung S9110 objeví na trhu, ani kolik bude stát. Konkurenci má však již nyní, neboť společnost LG představila “mobilohodinky“ ve stylu Jamese Bonda letos v lednu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám