Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Acid Bomb - staňte se pyrotechnikem

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavých logických her není mnoho, může se k nim však řadit i Acid Bomb. Důmyslným způsobem rozpracovává téma, na jaké jsme si zvykli v Hledání min pod Windows.

Článek

Vysvětlovat vám, jak přesně se Acid Bomb hraje, by byla ztráta času. Celkem padesátku levelů totiž předchází velice podrobný tutorial, v němž se dozvíte co a jak. V podstatě máte k dispozici skenery, které vám prozradí, kolik částí výbušného mechanismu se nachází v té které řadě. Odkrýt je samozřejmě musíte všechny a pokud to nestihnete v časovém limitu, může začít hledat zase pěkně od začátku.

K tomu si připočtěte nemilosrdný čas, během nějž musíte bombu deaktivovat a některé specialitky, jako například zhoršenou možnost orientace způsobenou virem.

K jednoduché svěží grafice hraje akční hudba a to všechno tvoří dohromady originální a neotřelé dílko, které vám určitě pomůže v boji proti nudě.

DOWNLOAD, homepage, 12.3 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Project Zeit - v kůži robota

Vyzkoušejte si, jaké je to být robotem, který se protlouká světem a snaží si vydělat na živobytí. Že při tom přijdou ke slovu krom aut také střelné zbraně,...

Výběr článků

Načítám