Hlavní obsah

Dell uvedl armádní notebook vhodný pro drsňáky i Visty

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se rádi při svých výletech do terénu vyválíte v bahně, projdete pod vodopádem nebo lítáte tryskáčem a přitom nechcete být ani na okamžik odříznuti od digitálního světa, pak je pro vás určen "armádní" laptop od Dellu. Systém už firma prodává v USA, do ostatních regionů bude uveden o několik týdnů později.

Článek

Cena notebooku Dell Latitude ATG D260 (ATG - All-Terrain Grade) startuje na 2499 dolarech.

Podle výrobce je laptop připraven zvládnout těžké terénní podmínky - velkou vlhkost vzduchu, silné otřesy, nárazy, jeho klávesnice je odolná proti polití tekutinou, pevný disk je vybaven speciálním protiotřesovým systémem.

:. Kliknutím lze fotografie zvětšit

Latitude obsahuje vestavěný 14,1palcový displej s údajně až 1,5x vyšším jasem ve srovnání s jeho konkurenty. Plochý panel je vybaven světelným senzorem, který automaticky reguluje jeho jas a má skleněnou vrsvou s antireflexními prvky.

:. Kliknutím lze fotografie zvětšit

Notebook je vybaven 1,8" pevným diskem (běžně jsou do laptopů instalovány 2,5" zařízení) s kapacitou 80 GB. Všechny sloty mají vlastní záslepky, které brání vniknutí nečistot do šasi přístroje. V těle D260 může tepat dualcore Intel Core 2 Duo s kmitočtem 2,33 GHz, který pracuje až se 4 GB operační paměti.

Výrobce uvádí, že D260 si poradí také s operačním systémem Windows Vista. Co dodat závěrem? Snad jen vezměme za knipl, posaďme se vedle á-té-géčka a vzhůru do nebes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám