Hlavní obsah

Soutěžte s Bossou v investování a vyhrajte Hondu CRZ

Novinky, BOSSA.CZ

Komerční článek - „Poprvé naostro“ - podtitul investiční soutěže, která nemá v České republice obdoby. Kdo se probojuje do druhého kola soutěže, získá od společnosti Bossa reálný obchodní účet s deseti tisíci korunami. Hlavní cenou je hybridní automobil Honda CRZ.

Foto: BOSSA.CZ

Soutěž

Článek

Co je to za soutěž?

Jde o historicky první investiční soutěž v České republice, ve které se bude soutěžit s reálnými penězi. Kromě toho se hraje o hlavní cenu automobil Honda CRZ.

Mám na to? Nikdy jsem neinvestoval….

Určitě máte. Forex (měnové kurzy) není tak náročný jako jiné investiční produkty. Má svá pravidla, rizika a je velice dynamický. V prvním kole si vše vyzkoušíte s virtuálními penězi. Nemáte co ztratit, můžete se kdykoliv poradit s našimi odborníky, nebo se zúčastnit některé z našich vzdělávacích akcí a do druhého kola budete již plně připraveni změřit své síly s těmi nejúspěšnějšími.

Bude mě to něco stát?

K zapojení se do soutěže potřebujete jenom připojení k internetu a zařízení, do kterého si zdarma nainstaluje obchodní platformu společnosti Bossa. Může to být klasický stolní PC, notebook, chytrý telefon nebo iPad. Kolik času pak soutěži věnujete je už zcela na vás. Nevyhrává ten, kdo obchoduje nejčastěji, ale ten, kdo obchoduje nejúspěšněji!

Proč bych měl soutěžit?

Protože je tady pro vás jedinečná příležitost získat zkušenosti z reálného obchodování bez riskování ztráty vlastních peněz.

Proč má soutěž dvě kola?

Abyste se nejdřív pořádně rozcvičili předtím, než do toho skočíte naostro. Začínáte hrát s virtuálními penězi. O nic nejde. Postupují ti nejlepší, kteří pak od nás dostanou skutečné peníze a srovnají své síly v druhém kole. Z toho si kromě realizovaných zisků mohou odvést i hlavní cenu Hondu CRZ. Nejlepší je, že o Hondu můžete soutěžit i tehdy, pokud vám to v prvním kole nevyjde. Stačí, když si u nás otevřete reálný účet s vkladem 10 000.

S čím se soutěží/obchoduje?

Obchodovat můžete jakýkoliv finanční instrument z naší platformy. Ta kromě měnových párů nabízí také akciové indexy a komodity.

Jak se do soutěže přihlásit?

Do prvního DEMO kola se můžete přihlásit vyplněním svých údajů do formuláře. Po akceptování soutěžních podmínek vám přijde email se všemi podrobnostmi a přihlašovacími údaji do obchodní platformy. Pak už jen můžete zkoušet své nejlepší investiční strategie a snažit se být mezi nejlepšími investory. První kolo potrvá tři týdny.

Pokud nebudete mezi nejúspěšnějšími, kteří postoupí z prvního demo kola a dostanou od nás 10 000 Kč pro soutěžení v druhém kole, můžete se do druhého reálného kola zapojit tím, že si otevřete reálný soutěžní účet.

O co všechno se soutěží? Co mohu vyhrát?

Hlavní cenou je sportovní hybridní vůz od společnosti Honda - Honda CRZ v exkluzivním vybavení, který získá nejlepší investor z druhého kola. Druhé a třetí místo druhého kola odměníme reálnými penězi na jejich investiční účty u nás, a to druhé místo 100 000 Kč a třetí místo 50 000 Kč.

Ceny máme i pro nejlepší investory z jednotlivých týdnů. Ti od nás dostanou notebooky. V prvním soutěžním kole bude probíhat hlavně boj o postup do kola reálného, kde se soutěží již s reálnými penězi. Výhercům prvního kola dáme tedy 10 000 Kč pro soutěžení v druhém kole. Těchto postupujících bude 25 nejlepších z celkového hodnocení a tři z týdenního hodnocení za každý týden jeden nejlepší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám