Hlavní obsah

Přispějte každý tisícovku a jsme z problému venku, žádá Kubera členy ODS na videu

Právo, tin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

ODS vypustila do světa video, ve kterém žádá členy, aby přispěli do stranické kasy. V klipu vystupuje teplický primátor a předseda senátního klubu ODS Jaroslav Kubera, který už podobný spot pro ODS natočil před dvěma lety.

Přispějte každý tisícovku, žádá Kubera členy ODS na videu

 
Článek

„Místní sdružení Teplice má osmdesát členů, všichni dali po tisícovce, takže to máme 80 tisíc. Kdyby každý člen ODS, která má 18 tisíc členů, dal tisíc korun, tak získáme 18 miliónů korun, a jsme z problému venku. Nikdo jiný nám nepomůže, následujte nás,“ říká na videu Kubera.

ODS založila v polovině září Konto pro budoucnost, na kterém se dosud sešlo necelých pět miliónů korun. Strana chce zalepit své dluhy, které ovšem činí 42 miliónů korun, z toho 6,5 miliónu korun dlužila státu za zdravotní a sociální pojištění.

Kubera se objevil také ve videospotu, který ODS natočila před parlamentními volbami. Tam přesvědčoval voliče, aby dali ODS ještě jednu šanci. „Hoďte nám to ještě jednou,“ apeloval tehdy Kubera.

Kubera přesvědčuje voliče

Reklama

Výběr článků

Načítám