Hlavní obsah

Topolánek čeká „šikanu“ kvůli rozvodu

– Praha
Právo, luk

Předseda ODS Mirek Topolánek očekává, že jeho političtí soupeři proti němu použijí právě probíhající rozvod s manželkou Pavlou. Je mu to však podle jeho slov pro Právo lhostejné.

Článek

Rozvodové řízení u soudu pro Prahu 6 bylo v pondělí odročeno na únor. Důvodem je, že se manželé nedohodli na rozdělení majetku. Topolánková údajně nepřistoupila na dohodu i přesto, že jí Topolánek nabídl přenechat veškerý movitý i nemovitý majetek. [celá zpráva]

Objevily se přitom spekulace, podle nichž se Topolánková domnívá, že jejímu manželovi patří ještě další, oficiálně nepřiznaný majetek.

„Žádná z dnes uváděných informací není pravdivá. Dohodnout se můžeme pouze o tom, co máme. To, že je to zneužíváno k politickému boji, je nabíledni,“ napsal v úterý Topolánek v SMS Právu.

Poznamenal, že šéfa soc. dem. Jiřího Paroubka nechala média v klidu se rozvést „a umožnila mu pohádky o fondu a kamarádech“. Narážel tak na nadaci Zuzany Paroubkové, do níž její bývalý manžel slíbil pomáhat shánět sponzory.

Topolánek poznamenal, že o rozvodu žádné informace nesděluje a spekulace ignoruje. „Už mi jde více o lidi kolem mne a naše přežití. Na šikanu, lži, spekulace a nekorektní útoky jsem si sice nezvykl, ale už jsou mi lhostejné,“ dodal Topolánek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám