Hlavní obsah

Europoslanec Ransdorf srazil na přechodu v Praze dívku

Právo, Novinky, gö, vm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Na přechodu v Karlovarské ulici v Praze srazil v neděli v 19:50 europoslanec Miloslav Ransdorf (KSČM) mladou dívku. Podle Ransdorfových slov ji zahlédl na poslední chvíli, jelikož hustě pršelo. Dívka utrpěla zranění hlavy a je v nemocnici.

Článek

„Hustě pršelo, na přechodu přebíhala dívka, odhaduju 17, 18 let, neviděla mě a já jsem ji zahlédl na poslední chvíli. Reagovala velmi duchapřítomně, protože se pokusila zastavit, dupnul jsem na to, dostal jsem skluz asi 2,5 metru a nabral jsem ji,“ řekl v neděli večer na dotaz Práva europoslanec Miroslav Ransdorf.

Potvrdil, že dívku odvezla záchranka do Ústřední vojenské nemocnice. „Nejsem schopen říci, co jí je, ale než přijela záchranka, komunikovala s lidmi,“ poznamenal Ransdorf.

"Osmnáctiletá dívka byla odvezena s poraněním hlavy do Ústřední vojenské nemocnice v Praze," řekla Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. O případu jako první informoval tn.cz.

Ransdorf srazil ženu už v červnu 

Ransdorf srazil autem ženu již v červnu minulého roku. Nehoda se stala také na přechodu, tehdy v Praze 6. Sraženou byla čtyřiačtyřicetiletá žena. Utrpěla lehčí zranění, měla oděrky na hlavě a na rukou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám