Hlavní obsah

Kuchař v Olomouci chtěl spáchat harakiri

Právo, mrh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Nůž do břicha si ve středu po půlnoci vrazil v kuchyni baru na náměstí Republiky v Olomouci jednatřicetiletý kuchař. S nožem u těla se rozběhl proti lednici a nárazem do ní se nůž zabodl. S těžkým zraněním jej záchranáři převezli na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Olomouci.

Článek

"Kuchař utrpěl bodnou ránu kolem žaludku hlubokou asi 15 centimetrů. Z výsledků dosavadního šetření vyplývá, že si zranění způsobil sám, když se s nožem rozběhl proti lednici a při nárazu mu nůž pronikl do těla,“ řekla Právu ve čtvrtek olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Provozovatel baru podle ní uvedl, že jeden ze zaměstnanců uklízel v kuchyni, když najednou uslyšel zvláštní zvuky. Šel se proto podívat, co se děje. Spatřil přitom svého kolegu v kuchyni se zabodnutým nožem v břiše, klečícího u lednice.

"Okamžitě odešel zavolat záchrannou službu. Pak se urychleně vrátil ke zraněnému, který si již nůž z břicha vytáhl a držel si ránu rukou,“ uvedla mluvčí.

Motiv činu kuchaře je předmětem dalšího vyšetřování. Není vyloučeno, že měl psychické problémy. Šetřením na místě policisté nezjistili, že by zranění muže způsobila jiná osoba. V době události nebyl v baru žádný návštěvník.

Reklama

Výběr článků

Načítám