Hlavní obsah

Opilec v BMW skončil po divoké honičce s policisty v příkopě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DĚČÍN

Strážníci a policisté v Děčíně si v neděli po půlnoci užili automobilové honičky jako z filmů o agentu Jamesi Bondovi. Šestadvacetiletý agresivní a opilý řidič v BMW nereagoval na výzvy k zastavení ujížděl hlídkám, přičemž ohrožoval ostatní řidiče i chodce.

Článek

Po dramatické honičce skončil s autem v příkopě.

"O spolupráci požádala Policie ČR s tím, že její hlídky pronásledují řidiče vozidla BMW, který ujel z Děčína do Ústí nad Labem, kde projel zátarasy a opět se vrací směrem na Děčín,“ informoval Tomáš Pavlík z děčínské městské policie.

Hlídky zatarasily silnici z Ústí nad Labem. Řidič, který se přiřítil obrovskou rychlostí, prudce zabrzdil, jakmile uviděl zátaras, a pokusil se vycouvat.

Během otáčení ale vyjel na krajnici, vozidlo sklouzlo a spadlo ze stráně, kde se převrátilo na střechu. Na místo se dostavila rovněž záchranná služba a hasiči. Na policii bylo později zjištěno, že řidič byl pod vlivem alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám