Hlavní obsah

Žena v USA zabila těhotnou a vyřízla jí dítě z těla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PITTSBURGH

V Pensylvánii obvinili 38letou ženu z vraždy těhotné dívky, jíž z těla nedlouho před porodem odstranila plod. Krátce na to se objevila v nemocnici s novorozencem, o němž tvrdila, že je její.

Foto: KDKA-TV, Reuters

Obviněná Andrea Curry-Demusová

Článek

Andrea Curry-Demusová čelí v souvislosti se smrtí 18leté Kii Johnsonové obvinění z vraždy, únosu a omezování osobní svobody. Tělo Johnsonové bylo nalezeno v bytě Demusové v pátek. Johnsonová měla svázané ruce a nohy. U těla ležela placenta. Policisté dívku identifikovali na základě rozboru zubů.

V bytě se našly také drogy a panuje podezření, že Johnsonová, kterou rodina pohřešovala od minulého týdne, byla omámena. Není jisté, zda byla naživu, když jí byl plod odebírán.

Podle policie byla dívka dva dny mrtvá. Zemřela tedy v den, kdy se Demusová ukázala v nemocnici s novorozenětem, které nebylo její. Žena tvrdila, že dítě porodila ona. Při výslechu později zase uvedla, že dítě koupila od jedné ženy za tisíc dolarů. Řekla, že v červnu potratila a nechtěla zklamat svou matku.

Policie zatím nepotvrdila, zda šlo o dítě zavražděné dívky. Novorozeně zůstalo v nemocnici ve Wilkinsburgu a je v pořádku.

Policisté uvedli, že tělo neobjevili dříve vzhledem k tomu, že sledovali jinou stopu, jež se ale nakonec ukázala být mylnou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám