Hlavní obsah

Angličan vyfotil UFO hned vedle tornáda

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RUFFORD

Muž z britského městečka Rufford v hrabství Lancashire tvrdí, že vyfotil objekt UFO, kterému větrný vír zabránil v přistání kousek od místa, kde stál. Pat Regan uvedl, že ho nárazy větru při focení tornáda málem odfoukly. O nafocení v Evropě poměrně výjimečného jevu se muž pokoušel na lodi během rybářské cesty.

Článek

Když přišel Regan domů, zvětšil si jednu fotografii na počítači a spatřil na ní UFO. "Povšiml jsem si divné skvrny a když jsem to zvětšil, tak to bylo zcela zřetelné - UFO vznášející se přímo vedle tornáda," řekl Regan.

"Mělo to perfektní diskový tvar a bylo to nazelenalé. Pokud v tom byl nějaký mimozemšťan, tak se pravděpodobně podíval na počasí a přistání si velmi rychle rozmyslel," řekl muž pro deník Sun.

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

Mluvčí meteorologů uvedla, že tornáda se ve Velké Británii objevují přibližně třicetkrát do roka, ale toto je první případ, kdy měl být vedle větrného víru spatřen objekt UFO.

Reklama

Výběr článků

Načítám