Hlavní obsah

Osmnáctiletý řidič smetl na krajnici malé děti s kočárkem

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÁ LÍPA

Teprve osmnáctiletý řidič Škody 135 L málem zavinil ve čtvrtek večer obrovskou tragédii na Českolipsku. Při odbočování přehlédl na krajnici jedenáctiletou dívku a osmiletého chlapce s kočárkem a narazil do nich. V kočáru byla jejich šestiměsíční sestra. Děti z nebezpečně vyhlížející nehody vyvázly jen s lehčími šrámy.

Článek

Nehoda se stala kolem půl sedmé večer. Řidič projížděl směrem na Brniště. „Když odbočoval k obci, nevěnoval se dostatečně řízení a přehlédl po krajnici jdoucí děti, které před sebou tlačily dětský kočárek,“ řekla mluvčí policie v České Lípě Ivana Baláková.

Do dětí kvůli své nepozornosti najel. Jedenáctiletá dívka utrpěla lehčí zranění stejně jako její osmiletý bratr. „Jejich teprve šestiměsíční sestra, která po střetu s vozem vypadla s kočárku má modřiny a pohmožděniny v obličeji,“ doplnila mluvčí policie.

Záchranáři zraněné děti převezli z preventivních důvodů do nemocnice, kde zůstaly na pozorování. Případem se zabývají dopravní policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám