Hlavní obsah

Agentka Scullyová je potřetí těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Gillian Andersonová je potřetí těhotná. Hvězda seriálu Akta X se přitom ve stejnojmenném filmu vrátí na plátna kin letos v červenci. To už bude mít "Dana Scullyová" malé bříško. Potomka počala se svým přítelem Markem Griffithsem, s nímž má jednoletého synka Oscara.

Článek

Devětatřicetiletá Gillian randí s Markem již dva roky. O svatbě zatím neuvažují, přesto chtějí mít velkou rodinu. Společně vychovávají také hereččina třináctiletého syna Pipera, kterého si Andersonová pořídila ve svém prvním manželství s uměleckým vedoucím Clydem Klotzem, s nímž žila v letech 1994 až 1997.

Gillian se podruhé provdala v roce 2004, s manželem Julianem Ozannem ale nežije, ačkoli stále nejsou rozvedeni. Andersonová se na plátnech kin objeví v červenci ve filmu The X-Files: I Want To Believe, opět po boku Davida Duchovnyho. V Česku bude snímek pod názvem „Akta X: Chci uvěřit“ uveden do kin 24. července.

Reklama

Výběr článků

Načítám