Hlavní obsah

Osmiletý chlapec a těhotná žena těžce zraněni při nehodě

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Vážné následky měla dopravní nehoda v noci na pondělí v Plzni. Na Rokycanské třídě se kolem půlnoci srazily dva osobní automobily. Záchranná služba odvezla do nemocnice celkem čtyři zraněné, z toho dvě děti. Nejhůře je na tom osmiletý chlapec a jeho matka, která je navíc ve vysokém stupni těhotenství.

Článek

"Jednadvacetiletý řidič vozidla BMW zezadu narazil do Fordu Escort řízeného dvaatřicetiletým mužem, se kterým cestovali těhotná žena a dvě děti. Příčina nehody je zřejmě vysoká rychlost,“ řekla Ivana Telekešová z plzeňského ředitelství policie.

Hasiči na místě museli vyprostit dítě, které podle mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Aleny Marešové bylo v havarovaném vozidle zaklíněné mezi sedačkami.

"V kritickém stavu jsme ho převáželi do nemocnice. Komplikace měla i těhotná žena, které vytekla plodová voda,“ upřesnila mluvčí krajské záchranky Lenka Ptáčková. Řidič BMW vyvázl bez zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám