Hlavní obsah

Mladý řidič střílel na jedoucí auta z plynové pistole

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

UHERSKÉ HRADIŠTĚ

Zábavu, nad kterou zůstává rozum stát, si v pondělí zvolil za odpolední náplň dne čtyřiadvacetiletý mladík v Uherském Hradišti. Z ničeho nic vytáhl plynovou pistoli a začal střílet na automobil jedoucí za ním. Nikoho naštěstí nezranil, přesto mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Mladík začal střílet na auto za sebou.

Článek

Střelbu oznámil na tísňovou linku policie pětapadesátiletý muž. „Při jízdě mezi chatovou oblastí Bunč a Modrá na něj někdo vystřelil z vozidla jedoucího před ním,“ řekla mluvčí policie v Uherském Hradišti Jitka Zámečníková.

Přivolaní policisté rychle zjistili, že se jedná o čtyřiadvacetiletého mladíka z Kroměřížska, který střílel plynovou pistolí. Policisté mladíka zadrželi a převezli na služebnu.

„Ve zkráceném řízení mu policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. V případě prokázání viny mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,“ doplnila mluvčí s tím, že bližší informace k tomu, proč mladík střílel, zatím nemá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám