Hlavní obsah

Žena zachránila svého psa, pokousala pitbulla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MINNEAPOLIS

Aby zachránila svého psa, zakousla se osmatřicetiletá Amy Riceová do nosu útočícího pitbulla. Žena se nejdříve svou milovanou labradorku Ellu snažila vyprostit z čelistí útočící fenky pitbulla ručně, ale nedařilo se jí to. Na řadu tedy přišly zuby.

Článek

"Nakonec jsem pitbulla kousla do nosu," řekla Amy reportérům místního listu Star Tribune. "Neměla jsem to v úmyslu, ale nakonec to tak dopadlo. Prokousla jsem mu kůži a v puse ucítila jeho krev. Věděla jsem, co se děje a říkala jsem si, že to není dobrý."

Místní úředník odpovědný za zdraví a chování zvířat, Dan Niziolek, řekl, že ani nejzkušenější z jeho spolupracovníků se s něčím takovým nesetkali. "Setkáváme se ale s lidmi, kteří pro ochranu svého zvířete udělají cokoliv," dodal Niziolek.

Pitbullka nebyla zraněna vážně, ale Amy se teď musí podrobit testům na vzteklinu a postarat se o zranění své dvanáctileté labradorky Elly. Pitubulka jménem Frances byla umístěna do karantény, ale nebyla majiteli odebrána.

"Já jsem si byla jistá, že mi moje Ella v náručí umírá. Bylo to strašné. Mohlo to být dítě. Mohlo to být o hodně horší. Opravdu nevím, proč policie nezasáhla důrazněji," stěžovala si žena, která své fence zachránila život.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám