Hlavní obsah

Milotec zkrášlil Fabii II

Právo, Jaroslav Šimek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na jubilejním 40. ročníku Motor Show v Essenu vystavila společnost Milotec Auto-Extras GmbH v premiéře Škodu Fabia druhé generace s novými doplňky a příslušenstvím, díky nimž se nyní tyto vozy mohou odlišovat od sériových verzí.

Článek

Kromě bohaté nabídky příslušenství, které jsou v mnoha případech vhodné pro všechny modely značky Škoda, přichází Milotec se zcela novou nabídkou, přičemž až na pár výjimek (zadní spoiler, difuzor, ochranná lišta pátých dveří) jsou vhodné jak pro Fabii hatchback, tak i novou Fabii Combi.

Vzhled nové Škody Fabia si může zájemce nyní vylepšit o následující doplňky, které se objeví v prodeji během ledna roku 2008: Přední masku ve stříbrném matném provedení (není třeba lakovat), střední sání předního nárazníku ve stříbrném matném provedení (není třeba lakovat), kryty zpětných zrcátek v chromu, karbonu nebo stříbrné matné a lišty mlhových světel stříbrné matné.

:. Nejvýraznější změny jsou na přední části.

Všechny tyto doplňky jsou na fotografiích lakované v barvě vozu. Dále se jedná o přední spoiler pod přední nárazník, kryty předních světlometů, střešní spoiler pátých dveří, zadní difusor, rozšíření bočních prahů, kryty zadních svítilen, práh pátých dveří z karbon designu nebo ve stříbrné barvě, nerezovou lištu nad SPZ, nerezový kryt emblému, sadu nerezových krytů klik a sadu krytů pod kliky – karbon design.

Některé doplňky vylepšují nejen vzhled vozu, ale zároveň plní také praktickou funkci jako například ochranné lišty předního a zadního nárazníku z materiálu PUR. Pomohou ochránit vozidlo před drobnými oděrkami. Jednou z novinek interiéru je kryt konzole řadicí páky.

Celkový atraktivní vzhled vozu dotvářejí atraktivní kola velikosti 7,0 x 18 s pneumatikami Hankook Ventus RS-2. Pod nimi „prosvítají“ nové brzdové kotouče s vnitřním chlazením o průměru 288 mm. Již nyní se připravuje mnoho dalších věcí, které se budou v nabídce průběžně objevovat. Všechny novinky lze sledovat na stránkách firmy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám