Hlavní obsah

OBRAZEM: Nejkrásnější a nejluxusnější hotelové bazény světa

To, že si většina turistů vybírá hotel i podle toho, jestli a jaký má bazén, není žádná novinka. Některé hotelové bazény jsou architektonicky natolik povedené a skvěle zasazené do krajiny, že někteří turisté začínají jezdit do hotelů, ve kterých se nachází, právě kvůli nim.

Článek

Z hlediska výstavby luxusních bazénu na výjimečných místech mají velkou výhodu hotely přímo u moře či na jiných výjimečných místech. Každý, kdo už aspoň jednou odpočíval v bazénu, umístěném v imitaci tropického pralesa s vysoko tyčícími horami jen stovky metrů od resortu, při minimální vzdálenosti od moře, vám potvrdí, že už by nikdy neměnil.

V tomto článku se budete moci pokochat několika opravdu výjimečnými bazény, které patří k úplné světové špičce. Návštěva hotelů, ve kterých se nacházejí, povětšinou přijde na poměrně vysokou sumu, výjimečný zážitek vám už ale nikdy nikdo nevezme. Další podobné bazény najdete na stránkách magazínu VIPmag.

Banyan Tree - Seychely

Výjimečně navržený bazén vizuálně bez hrany dokonale zapadá do moderního designu hotelu. Hotel se navíc nenachází ve výšce země, ale výše, což výjimečnému pocitu při koupání jen pomáhá. Okolo se navíc nachází palmy a samotná exkluzivita destinace dotváří při plavání v tomto bazénu výjimečný pocit.

Banyan Tree Seychelles

Fasano Hotel - Brazílie

Hotel nacházející se ve městě Rio de Janeiro skrývá opravdový bazénový klenot. Jeho krása spočívá zejména v dokonalém umístění v rámci okolní krajiny. Kdo zde jednou zažije zapadající slunce za obzor, nikdy nezapomene.

Fasano Hotel - Rio de Janeiro

JW Marriott Cancun Resort & Spa - Mexiko

Ne nadarmo se venkovní bazén tohoto hotelu nazývá Infinity pool, tedy nekonečný bazén. Když se z něj zadíváte na moře, bude vám s ním chvílemi bazén splývat a vy nebudete vědět, kde přesně končí. I v přelidněném Cancúnu se tak dá najít zcela klidné místo.

Bazén v hotelu JW Marriott Cancun Resort & Spa v Mexiku

Palazzo Sasso - Itálie

Dvacetimetrový vyhřívaný bazén nacházející se v krásné zahradě nabízí výhled na hory i moře a kloubí tak to nejlepší, co může hotelový bazén nabídnout. Z uvedených hotelů je také České republice jednoznačně nejblíže, což může být pro nás jeho hlavní deviza.

Bazén v hotelu Palazzo Sasso v Itálii

Blancaneaux Lodge - Belize

Málokdo o zemi Belize slyšel a ještě méně Čechů mělo šanci ji navštívit. Americký filmový režisér Francis Ford Coppola ovšem vybudoval v džungli výjimečné vily, které poskytují luxus na tom nejexotičtějším možném místě. Věřte, že privátní bazén v tropickém porostu středoamerické džungle se jen těžko překonává.

Velikostí malý, exkluzivitou neměřitelný - bazén v belizském Blancaneaux Lodge

Reklama

Související témata:

Související články

V Chile postavili bazén o ploše osmi hektarů

Bazén obřích rozměrů vyrostl v jednom z hotelových resortů v Chile. Obrovská vodní plocha nesoucí název Crystal Lagoon (Křišťálová laguna) je umístěna přímo...

Zahradní bazény – lázeň pod širým nebem

Mít vlastní koupání ve vlastní zahradě je touha, která v českých rodinách rok od roku stoupá. Možnost pohodlně se naložit do vody a zaplavat si v idylickém...

Výběr článků

Načítám